Tarieven

Tarieven
Type consultDuurPrijs
Intake45 minuten€ 79,00
Vervolgconsult45 minuten€ 79,00
Kort vervolgconsult30 minuten€ 55,00
Telefonisch consultvanaf 15 minuten€ 25,00 per 15 minuten

Indien nodig kan aanvullend onderzoek (bijv. bloedonderzoek, ontlasting onderzoek) worden aangevraagd; dit gebeurt altijd in overleg. De kosten van eventuele aanvullende onderzoeken zijn niet inbegrepen in de consultprijs.

Betaling van het consult vindt plaats via bankoverschrijving na afloop van het consult. De factuur volgt per e-mail.

Kosteloos afzeggen of verzetten van een afspraak kan tot 24 uur voor aanvang van de afspraak.

Bij afzeggen of verzetten minder dan 24 uur van tevoren wordt een 30 minuten-consult in rekening gebracht.

Werkwijze

De standaardwerkwijze in de praktijk is als volgt: tijdens het intakegesprek zullen we het doel van de behandeling vaststellen en brengen we door middel van de vooraf ingevulde vragenlijsten en het intakegesprek jouw situatie in kaart.

In het eerste vervolgconsult zullen de resterende zaken uitgevraagd worden en krijg je alvast enkele op jouw situatie afgestemde handvatten mee om een begin te maken met het verbeteren van je gezondheid. Na dit consult zal een uitgebreid behandelplan worden opgesteld, wat we samen zullen doornemen tijdens het tweede vervolgconsult.

Afhankelijk van de ernst van de klachten en jouw situatie volgen hierna in principe nog één of twee vervolgconsulten om de gestelde doelen te bereiken. Indien gewenst kunnen er hierna altijd nog meer vervolgconsulten ingepland worden

Vergoeding

Er zijn verschillende zorgverzekeraars die orthomoleculaire geneeskundige zorg en/of natuurgeneeskundige zorg (gedeeltelijk) vergoeden. Informeer van tevoren bij de zorgverzekeraar naar de vergoedingen en voorwaarden.

Hieronder is een overzicht* van de vergoeding per zorgverzekeraar te vinden. Laadt het overzicht niet? Dan kunt het overzicht ook hier bekijken.

* Aan bovenstaand overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. Controleer altijd de polisvoorwaarden van je zorgverzekering.

Schuiven naar boven