06-10423093 info@leefstijlarts-allart.nl Afspraak

Tarieven

Tarieven

Type consult Prijs*
De consulten zijn vrijgesteld van BTW
Intake (45min)€ 94,00
Opstellen behandelplan, incl. interpretatie onderzoek(en)€ 65,00
Vervolgconsult 45 min€ 94,00
Vervolgconsult 30 min€ 65,00
Vervolgconsult 15 min€ 34,00
Videoconsult (meerprijs i.v.m. beveiligde videoverbinding)+ € 2,00
Telefonisch consult€ 34,00 per 15 min
E-mail consult (korte vraag, max. 10 min)gratis
E-mail consult (langer dan 10 min)€ 10,00 per 5 min
* Tarieven per 1 januari 2024. Voor trajecten die zijn gestart vóór 1 januari 2024 blijven tot 1 maart 2024 de tarieven van 2023 gelden.

Indien tijdens een consult meer tijd nodig blijkt dan ingepland, dan kunt u ervoor kiezen om de afspraak te verlengen (mits de agenda dit toelaat). Voor elke extra 15 minuten wordt € 30,- gerekend.

In overleg kan het consult plaatsvinden via een beveiligde video-verbinding. De intake wordt echter in principe altijd op het praktijkadres gedaan. Dit is nodig om een goede inschatting te maken van de gezondheid en klachten.

Indien nodig kan aanvullend onderzoek (bijv. bloedonderzoek, ontlastingsonderzoek) worden aangevraagd; dit gebeurt altijd in overleg. De kosten van eventuele aanvullende onderzoeken zijn niet inbegrepen in de consultprijs.

Je ontvangt na afloop van het consult per mail een factuur met een iDeal betaallink. Contant betalen of per bankoverschrijving is ook mogelijk.

Kosteloos afzeggen of verzetten van een afspraak kan tot 24 uur voor aanvang van de afspraak.

Bij afzeggen of verzetten minder dan 24 uur van tevoren wordt een 30 minuten-consult in rekening gebracht.

Werkwijze

De standaardwerkwijze in de praktijk is als volgt: tijdens het intakegesprek zullen we het doel van de behandeling vaststellen en brengen we door middel van de vooraf ingevulde vragenlijsten en het intakegesprek jouw situatie in kaart.

In het eerste vervolgconsult zullen de resterende zaken uitgevraagd worden en krijg je alvast enkele op jouw situatie afgestemde handvatten mee om een begin te maken met het verbeteren van je gezondheid. Na dit consult zal een uitgebreid behandelplan worden opgesteld, wat we samen zullen doornemen tijdens het tweede vervolgconsult.

Afhankelijk van de ernst van de klachten en jouw situatie volgen hierna in principe nog twee of drie vervolgconsulten om de gestelde doelen te bereiken. Indien nodig kunnen er hierna altijd nog meer vervolgconsulten ingepland worden.

Aan de praktijk is tevens een psychotherapeut verbonden. Indien de klachten hiertoe aanleiding geven kunnen enkele gesprekken met de psychotherapeut worden geadviseerd.

Vergoeding

De consulten worden door veel zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed onder de prestatiecodes 24000 (“Behandeling orthomoleculaire geneeskunde”) en 24005 (“Natuurgeneeskundige therapie”) vanuit de aanvullende verzekering*. (Zie voor meer informatie over prestatiecodes:  catvergoedbaar.nl). Alleen individuele en curatieve therapie wordt erkend door de beroeps­vereniging en vergoed door de zorgverzekeraar

* Controleer altijd de polisvoorwaarden van je zorgverzekering.