06-10423093 info@leefstijlarts-allart.nl Afspraak

Verwijzers

Iedere huisarts heeft wel een aantal patiënten in de praktijk die al bij meerdere specialisten zijn geweest, maar uiteindelijk weer naar de huisarts terugverwezen worden. En dan? Vaak is het niet mogelijk om deze mensen van hun klachten af te helpen binnen de beperkte consultduur. Deze mensen blijven terugkomen, want de klachten zijn er nog steeds.

In deze praktijk hebben we de luxe om een uitgebreide anamnese af te kunnen nemen bij deze mensen en de tijd om alle factoren in kaart te brengen die aanleiding hebben gegeven tot de klachten. Zo komen oorzaken aan het licht die wellicht nog niet eerder gevonden zijn of die eerder nog niet voldoende behandeld konden worden. Hierna bieden we begeleiding met een speciaal op de client afgestemd behandelplan.

Cliënten kunnen in deze praktijk terecht met een grote verscheidenheid aan klachten, zoals maag-darmklachten, allergieën, vermoeidheid, (onverklaarde) subfertiliteit of PCOS, hormonale klachten en natuurlijk welvaartsziekten als diabetes, hart- en vaatziekten en obesitas, waarbij leefstijl een belangrijke rol speelt.

Een verwijsbrief met de medische voorgeschiedenis, recente uitslagen (lab, aanvullend onderzoek) is niet noodzakelijk, maar wordt wel gewaardeerd en zal de cliënt consulttijd besparen.